Bízza ránk!

Kerttervezés

Kerttervezés

Akár tele van ötletekkel leendő kertjét illetően, akár teljeskörű, kreatív megoldásokra vágyik – mi minden esetben örömmel állunk rendelkezésére!

 

Igénybe veheti több évtizedes szakértelmünket egy-egy szakmai tanácsadás erejéig, vagy ránk bízhatja a teljes tervezési folyamatot, látványterv kivitelezéssel együtt!

Ötleteljünk együtt, személyre szabottan, kreatívan!

Ne bajlódjon vele!

Kertépítés

Kertépítés

Szeretnénk, ha a megálmodott kert végül valóban örömöt és elégedettséget okozna hosszabb távon is, ezért a leendő teret már a kezdetektől olyan szemmel nézzük, amely segít előre felismerni és kiküszöbölni a jövőben felbukkanó lehetséges hibákat és apró bosszúságokat. 

Mindehhez elengedhetetlen az a hatékony és kreatív problémamegoldó képesség, amelyet több évtizednyi munkánknak és tapasztalatunknak köszönhetünk – és amelyre garanciát adunk. 

Ebben a szellemben vállaljuk a kertépítés teljes munkafolyamatát; tereprendezést, öntözőrendszer kiépítését, növények beültetését, füvesítést, és az elkészült kerthez egy részletes, hosszú távra szóló fenntartási útmutató átadását. 

Megcsináljuk Ön helyett

Van azonban olyan élethelyzet, amikor praktikus mindezt profi, hozzáértő kezekre bízni!

 

Szeretné Ön is folyamatosan teljes pompájában élvezni kertjét? 

 

Örömmel és nagy hatékonysággal vállaljuk kertje havi fenntartását, tavaszi/őszi nyitó/záró munkák elátását, vagy ritkább, alkalmankénti rendbetételét is!

Kisebb munkálatokra segítséget nyújtunk

Kertészeti gépek bérlése

Kertészeti gépek bérlése

Néha egy-egy munka elvégzésére elég egy kis segítség. Nálunk időszakosan bérelhetsz gyepszellőztető gépet, gyephengert.

 

Kisebb kertészeti munkákkal kapcsolatban összekötünk a megfelelő emberünkkel, legyen szó fakivágásról, terület tisztításról, zöld hulladék elszállításáról.

Gépi szárzúzás, bozótirtás a Toro Dingo 525 egy könnyű, gumihevederes, multifunkcionális kisgéppel. Cserje és bozótirtásról akkor beszélünk, ha a területen lévő növényzet kivágása már meghaladja a fűkasza kapacitását.

Praktikus és fenntartható kertet szeretne?

Praktikus és fenntartható kertet szeretne?